Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pályázat

A kedvezményezett neve: Best Mark Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Modern üzleti kihívásokhoz való alkalmazkodás a Best Mark Kft.-nél

A szerződött feltételesen visszatérítendő támogatás összege: 11 737 226 Ft

A támogatás mértéke: 70 %

A projekt tartalma:

A Best Mark Kft 1995-ben alapult elsődlegesen a saját Amor márka (saját márka) kereskedelmi tevékenységéra, mely a 2008-as válság következtében teljesen megszűnt. A pályázat nyújtotta fejlesztésnek köszönhetően ennek újraélesztésére teszünk kísérletet.

A projektben beszerzett eszközök és szoftverek, mint például a varrógép, interlock, varró- és hímzőgép, illetve hímzésminta tervező szoftver, illetve az Eprson SC-F2100 direkt textilnyomtató lehetővé teszik a mester fokozatú szabó- varrónő képesítéssel rendelkező ügyvezető környezetbarát elképzeléseinek a megvalósítását, azaz újrahasználható és egyedi arculattal ellátható szövet divatszatyrok gyártását. A projekt részét képezi a saját webshop kialakítása és üzemeltetése, mely magas színvonalú technikai hátterének (laptop, fényképezőgép, ipad, telefon)  köszönhetően versenyképes online jelenlétettel rendelkezik a cég.

A projekt költségvetéseinek tételei egymásra épülő modernizációs eszközök, melyekkel magasabb színvonalú digitális technológiát alkalmazhat a vállalkozás, illetve ezeknek köszönhetően jelentősen növelheti piaci versenyképességét és új piacokat nyitnak meg a cég számára.

A projekt tervezett befejezése: 2022.07.01.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.14-20-2021-00124